یکی از نگرانیهای افرادی که تصمیم به انجام عمل رینوپلاستی دارند، علاوهبر خوب شدن ظاهر بینیشان، تغییر صدا و یا اختلال در تنفس بعد از رینوپلاستی است.
این موضوع به خصوص برای افرادی که کارشان وابسته به صدایشان است مانند خوانندگان، صداپیشگان و هنر پیشگان از اهمیت دو چندانی برخوردار است.
جراحی بینی یک فرآیند حساس است. به همین علت هنگامی که تصمیم به انجام این عمل گرفتید اولین و مهمترین قدم برای شما انتخاب جراح متخصص و حرفهای است که بتواند عوارض احتمالی عمل را به حداقل برساند. برای انجام رینوپلاستی و جلوگیری از مشکلات تنفسی و تغییر صدا پس از آن به پزشکی مراجعه کنید که با ساختار و وفیزیولوژی بینی به خوبی آشنایی داشته باشد و بتواند ساختار بینی را حفظ کند تا رینوپلاستی برای شما مخاطره آمیز نشود.
در گذشته روشهای جراحی عمدتا بر کوچک کردن بینی متمرکز بود. کوچک و باریک شدن فضای داخل بینی موجب تغییر صدا و همچنین اختلال در تنفس فرد میشد.
امروز هم برخی از جراحانی که با روشهای قدیمی جراحی میکنند با این موارد مواجه میشوند و اغلب بیمارانشان با مشکلات تنفسی و تغییر صدا مواجه خواهند شد.
در روشهای جدید رینوپلاستی جراح متخصص سعی بر زیباسازی بینی دارد و کوچک کردن بینی در اولویت بعدی قرار میگیرد. این به معنای کوچک نکردن بینیهای بزرگ نیست. بینی که نامتناسب بزرگ است حتما باید کوچک شود اما پزشک این کار را با حفظ ساختار بینی انجام میدهد که در پی آن برای تنفس فرد مشکلی ایجاد نشود. همچنین منجربه به تغییر صدای بیمار نگردد.
- ۹۶/۰۹/۲۲